Hvordan skal vejen gå ind og ud fra Kypergården?
Hvordan skal vejen gå ind og ud fra Kypergården?
Thomas Schiermacher
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Er I for eller imod borgerne?

Christian Haaber
Rudersdalvej 106

Når man ser på sagen omkring Kypergården, så virker det klart som det sidste! Hvad blev der af almindelig sund fornuft i denne sag? - og hvorfor er al sund fornuft og dokumentationen af forholdene i så påfaldende grad tilsidesat? Og til hvad nytte?

Jeg er kommet det meste af mit liv på Trørødgårdsvej. Lige fra barnsben hvor jeg kørte på cykel til skole, til ung på knallert, til voksen med MC og bil for at besøge mine forældre, der stadig bor på vejen.

Trørødgårdsvej har, nu som dengang, nogle af de dårligste udkørselsforhold i kommunen, med både dårligere udkig og højere fart ved udkørslen til Kohavevej end udkørslen fra Kypergården har. Det viser den undersøgelse i selv har fået lavet med al tydelighed og alligevel insisterer man på udkørsel via Trørødgårdsvej!

Jeg antager, at undersøgelsen gik modsat forventet og at det er derfor Axel Bredsdorff undsiger den her i avisen ved at kalde den en “akademisk øvelse”, hvor akademisk pludselig er blevet et skældsord!!?

Er det generelt i kommunen eller er det kun hos Lokallisten at akademisk er et skældsord? Jeg finder det dybt beskæmmende at en lokalpolitiker kan udtale sig sådan!

Oven i at det generelt må betegnes som en tilsidesættelse af trafiksikkerheden, så vil man føre de op mod 30 biler plus gæster ud ad en vej, som i forvejen er fyldt med legende børn. Hvordan regner man med at det vil påvirke sikkerheden for vejens børn?

Det virker meget lidt gennemtænkt og som om man er kommet til at love investor for meget eller blot er bange for at tabe ansigt og derfor holder stædigt fast i den mindst sikre løsning, til gene for borgerne. Jeg undrer mig i hvert fald dybt over den måde og på det grundlag der træffes beslutninger i kommunen.

Skulle andre der læser med være i tvivl om problemets omfang, så har Trørød Grundejerforening på side 5 i deres medlemsblad nr. 45 bragt nogle fine billeder, der viser problemstillingen i al tydelighed. Mere kompliceret er det heller ikke!

Nu kan dem der er modstandere af akademiske undersøgelser og hellere forholder sig til lavpraktisk forståelse og syn for sagen forhåbentlig også være med og se hvordan det står til...

Publiceret: 02. Marts 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere