Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Folk burde skamme sig

Af Hanne Grube Lund, Flintemarken 85 st. tv, 2950 Vedbæk

Politiets søgen efter forsvunden, ældre mand udløste klager over støj.

Med denne overskrift i Rudersdal Avis 5. april 2018, må man undres og chokeres over, at politiet har fået klager over støj fra helikopteren, der var med i eftersøgningen natten til onsdag af den ældre mand, der var forsvundet fra et plejecenter i Birkerød.

Jeg håber, de folk der ringede i løbet af natten og klagede over støjen, skammer sig, hvis de evner det og har empati for andre end dem selv.

Der var oven i købet nogle, der mente at eftersøgningen måtte kunne klares uden helikopteren. Det skal de slet ikke blande sig i, det er kun politiet, der skal vurdere det.

De fleste mennesker overlever nok at få nogle timers mindre søvn en nat, det var ikke sikkert den ældre mand kunne have overlevet hele natten ude, det var stadigvæk meget koldt.

Den ældre mand blev fundet tidligt onsdag morgen kl.6.25 Birkerød Station, han havde ifølge Nordsjællands politi, skræmmer i ansigtet og hænder og var meget kold.

Det må have været en frygtelig nat for den ældre mand, de pårørende samt personalet på plejecenteret i Birkerød.

Læs også: Politiets søgen efter forsvunden, ældre udløste klager over støj

Hvis det var klagernes slægtning, der var blevet væk, eller hvis det en dag ramte dem selv, ville de nok være glade for den omfattende hjælp.

Men vi er måske blevet så egoistiske og selvoptaget, at vi ikke kan tåle det mindste, ikke engang støj en enkelt nat. Politiet gav en god forklaring på, hvad der lå bag helikopterens snurren, alligevel forsatte utilfredsheden. I stedet for at ligge og ringe om natten og forstyrre politiet i deres arbejde, burde de været glade for den hjælp vores samfundet tilbyder.

Mange med mig, blev virkelig bedrøvet over at læse om klagerne til politiet.

Publiceret: 17. April 2018 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis