Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Holtehal III

Peter Boje, Øverødvej 68B, 2840

Holte, skriver:

Ligesom Holte IF er det med stor forundring jeg ser, at Venstre nu vil løbe fra en Holtehal III på Rudegaard stadion og i stedet bygge på Dronninggårdsskolen. I sommer slog viceborgmester Mollerup på vejende af Borgmester Ive fast, at Holtehal III kun kunne ligge på Rudegaard stadion, primært pga. idrætsforeningerne ønskede det. Sekundært blev anført andre argumenter som synergier ved at have alt et sted, således man ikke skulle have flere halinspektører og mere kantinepersonale.

Mit forslag var at bygge Holtehal III ved Skovlyskolen. Der er rigelig plads til at parkere i jordniveau, hvorved man vil kunne spare at bygge parkeringskælder til 51 biler (ved en 1660 kvadratmeter hal). En parkeringskælder koster i anlægsudgifter ca 300.000 kr pr plads altså 15,3 millioner kr samt en løbende vedligeholdelse på ca. 2750 kr pr. plads pr. år, altså 140.000 kr. per år.

Jeg vil stadig forslå denne løsning, da man kan spare penge og komme hurtigt i gang. Ikke mindst ligger den ikke så trafikalt håbløst som Rudegaard stadion.

Publiceret: 19. Februar 2018 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu