Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Ikke i min baghave 2

Af Kristine Thrane, Spidskandidat for Socialdemokratiet

Det er faldet en del for brystet, i sagen omkring Skovlyskolen, at jeg har brugt en slidt frase som: ”ikke i min baghave”.

Den var ikke specielt møntet på naboerne til Skovlyskolen, men det forhold, at hver gang i de 8 år hvor jeg har siddet i kommunalbestyrelsen, og sammen med flertallet har foreslået placeringer af forskellige institutioner og aktiviteter, er det blevet mødt med stort set enslydende indvendinger: ”Hvorfor skal det lige ske i vores nærområde eller på vores vej? Der må være mange andre steder i kommunen, hvor det er meget bedre at placere omtalte aktivitet eller institution.”

Så undskyld udtrykket, hvilket jeg godt kan beklage, men det ændrer ikke på det grundlæggende problem, at der skal placeres et plejecenter i nærområdet i Holte, og at det vil være til større eller mindre gene for beboerne, uanset hvor det placeres.

Og lad mig slå fast, at alle indsigelser er taget under overvejelse, og de forslåede alternativer fra initiativgruppen er også grundigt vurderet. Alligevel når jeg frem til (og det er her, at vi er uenige), at et plejecenter på de Røde baner, er når det hele vurderes samlet, det sted i kommunen som er det mest egnede – alle dets ulemper til trods.

Publiceret: 23. Juli 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt