Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Ikke kun godt for miljøet

Kenneth Birkholm medlem af Kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti

I budgettet for 2016 indgik en investering på DKK 3 millioner til investering i bedre toiletfaciliteter på skolerne i Rudersdal. Nu effektueres denne beslutning og 160 af skolernes 375 elevtoiletter udskiftes.

Projektet omfatter, udover udskiftningen af toiletter, montering af nye berøringsfrie vandhaner, nye elektriske håndtørrere og udskiftning af lamper til energibesparende LED-lamper. En del vægge vil blive malet og gulve vil blive påført polyuretan.

Investeringen ledsages af en ændret adfærd og forhåbentlig højere rengøringsstandard på skolernes toiletter. De nye toiletter er vandbesparende, og investeringen er ubetinget god for miljøet.

Men forhåbentlig er det ikke kun miljøet, der får det bedre.

Vores datter Luna er 9 år og går i 3. klasse på Høsterkøb Skole. Storesøster Alberte går i 8. klasse på Sjælsøskolen. Begge piger har udviklet en stærk blærefunktion, således de helt kan undgå at benytte skolernes toiletter i løbet af en i øvrigt alt for lang skoledag. Det er mit håb, at pigerne og deres ligesindede i resten af kommunen, snart kan lette trykket på blæren i løbet af skoledagen.

Publiceret: 21. Marts 2017 19:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere