Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Ja tak til Grønt Råd

Birgitte Schjerning Povlsen (K)
& Christoffer Buster Reinhardt (K)

Det Konservative Folkeparti er et grønt parti, der værner om naturen. Det gør vi, fordi naturen har en værdi, der ikke kan måles i kroner og øre. En central del af den konservative DNA er også ”generationskontrakten”, som handler om, at man har en forpligtelse til at levere samfundet videre til næste generation i minimum samme stand, som man selv modtog det.

I langt de fleste kommuner har man etableret et Grønt Råd, og nu er turen kommet til Rudersdal, hvor Miljø- og Teknikudvalget har besluttet at etablere et Grønt Råd.

Vi bakker op om Friluftsrådets ønske om, at Rudersdal Kommune nedsætter et Grønt Råd. Et Grønt Råd er et formaliseret samarbejde og et forum for dialog mellem kommunen, borgere, interessegrupper og foreninger på natur- og miljøspørgsmål.

Der var lagt op til at etablere et smalt Grønt Råd, hvor de største interessenter, som Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening, Handicapråd, Grundejerforeninger med videre deltog sammen med politikere.

Det Konservative Folkeparti foreslog, at det Grønne Råd fra start blev etableret med en bred interessekreds for at skabe bedre balance mellem politikere og interesseorganisationer.

Ud over de nævnte foreninger kunne udvalget også bakke op om, at Dansk Ornitologisk Forening kom med fra start.

Vi havde gerne set den bredere kreds fra start, men glæder os over Dansk Ornitologisk Forening nu også er med til at kvalificere debatten om vores natur- og miljø, når der skal gives anbefalinger og råd.

Publiceret: 21. Juni 2017 20:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt