Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Jacob Netteberg svigter de svageste

Af Ditlev Otte-Trojel, bestyrelsesmedlem i Nye Borgerlige i Rudersdal

Jacob Netteberg (Radikale Venstre i Rudersdal) er en meget sympatisk mand, der gerne vil det multikulturelle samfund. Desværre blænder hans forudindtagede holdning for fakta og sund fornuft.

I sit seneste debatindlæg tegner han igen og mod bedre vidende et glansbillede af flygtningene i Rudersdal Kommune, der for en stor dels vedkommende skulle gå rundt med en iværksætter i maven.

Læs Jacob Nettebergs debatindlæg her

Desværre er det ifølge kommunens tal kun 16% af flygtningene, der er selvforsørgende, og dermed er der for hvert godt eksempel på vellykket integration fem gange så mange, der lever af offentlig forsørgelse. Vi skal naturligvis glæde os over de gode eksempler, men de er faktuelt undtagelserne, der bekræfter reglen.

Virkeligheden er, at ikke-vestlig indvandring og indvandrernes meget lave erhvervsfrekvens kostede det danske samfund 36 mia. kroner (netto) bare i 2015. Til sammenligning er FN's globale budget til flygtninge blot 47 mia. kroner (7,7 mia. dollars). I sin iver for at få integrationen til at lykkes lokalt, overser Jacob Netteberg og hans meningsfæller således, at millioner af flygtende kvinder, børn og ældre lever under kummerlige forhold i flygtningelejre i nærområderne, fordi størstedelen af pengene som følge af deres politik bliver brugt på dyre integrationstiltag og passiv forsørgelse i vestlige lande.

I erkendelsen af, at det nuværende integrationsparadigme er inhumant og kun hjælper en brøkdel af verdens udsatte og sårbare, foreslår Nye Borgerlige som en helt logisk konsekvens at indføre et asylstop og repatriere herboende flygtninge og indvandrere, så de kan bidrage til genopbygningen af deres lande eller nærområder. De mange penge, vi på denne måde ville spare i Danmark, kunne passende hjælpe FN eller andre organisationer til at hjælpe langt flere reelle flygtninge i nærområderne.

Publiceret: 10. April 2018 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu