Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Jeg må smile

Af Jakob Kjærsgaard, KV17-kandidat for Det Konservative Folkeparti

Der er ikke lang tid til, at der skal sættes kryds til kommunalvalget her i Rudersdal Kommune. Det sidste halve år har for mig været en utrolig spændende og lærerig tid. Jeg har blandt andet lært, at alt kan laves om lige op til, at vælgerne skal sætte deres kryds.

Det er vanskeligt at lade være med at smile, når formanden for børne- og skoleudvalget, Randi Mondorf (V) nu siger, at vi skal lade processen om fremtidens daginstitutioner arbejde og vente til al materialet kommer retur. Den proces, som Randi Mondorf taler om, har jo i den grad været præget af utryghed for børn, forældre og personale. I perioder er jeg dagligt blevet kontaktet af frustrerede forældre og har snakket med personalet som har spurgt mig om hvad det er der foregår da agendaen har været uigennemsigtig.

Hvordan kan man sige, at vi har en god proces, når der gang på gang er afholdt møder på kryds og tværs af forældregrupper. Den ene institution efter den anden bliver spillet ud mod hinanden. Flere institutioner får at vide, at der ikke er børn nok, mens det samtidig lyder, at der skal bygges stort for at have plads til alle de børn der mangler pladser til. Hvad er sandheden her? Stiger eller falder børnetallet? Borgmesteren er ude og sige, at der ikke skal ske noget med Sct. Georgsgårdens Vuggestue og Ravnholm Skovbørnehave hvilket glæder mig. Men det er kun tre måneder siden, at alle forældreråd fik at vide at netop disse to huse skulle nedlægges for at oprette en stordriftsinstitution med op til 250 børn. Så ja, vi skal følge processen, men så skal vi simpelthen også melde klart ud og ikke køre med skjulte skiftende agendaer.

Hvis jeg bliver valgt til kommunalbestyrelsen og får muligheden for at være en del af børne- og skoleudvalget, så vil jeg sætte en ære i at lytte til borgerne, sikre mig at det vi gør giver mening og ikke er noget som blot ser godt ud på skrivebordet. Jeg vil sikre at vi bruger den nyeste forskning på børne- og ungeområdet så vi som kommune kan gå forrest og stræbe efter at have landets bedste forhold for vores børn og unge. Vi skal have det bedste børneliv!

Husk at stemme den 21. Hver en stemme er vigtig!

Publiceret: 20. November 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu