Modelfoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kære Byrødder i Rudersdal kommune

Af Karl Aage Thomsen, Kirkeåsen 41 st.th. 2850 Nærum

Jeg var godt nok forleden ved at få morgenkrydderen galt i halsen, da jeg læste i Lokalbladet om kommunens dyre gravpladser igen og igen på Kommunens kirkegårde og så, at Jens Ive med flere i Byrådet udtalte sig om, at hvis de giver tilskud til et område, så fravælges et andet område. Og jeg læste det som Jens Ive og andre partier sagde, vi er meget enige om at opskrive gravpladser med over 100 % for at kommunen ikke skal svække på børn, unges uddannelse og hjemmehjælp til borgere på overførselsindkomst. Og så er kommunen jo nødt at lade de døde borgere og deres arvinger betale denne høje pris for gravpladser.

Det lyder for mig som en absurd planøkonomi i en forholdsvis rig kommune. Og som om en begravelsespris ikke er høj nok i forvejen, selv om visse tjenester vedr. begravelser er momsfrie, løber den ofte op i 20.000-30.000 kroner, og det endda uden gravsten, før afdøde er kommet i en af kommunens dyre gravpladser.

God påske kære Byrødder i håb om, at I har råd til en ordentlig frokost i dette for vort land så sparsomme tider indenfor den offentlige sektor.

Publiceret: 28. Marts 2018 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis