Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kan der prioriteres i Rudersdal Kommune?

Elisabeth Ildal, KV17-kandidat for Liberal Alliance

Det blev debatteret forleden i TV2 Lorry og indrømmet. Det er utroligt svært for en urutineret person som mig at være afslappet med et kamera i næsen. Det er jeg ikke helt dus med.

Jeg er dog helt på det rene med, at jeg mener at der kan prioriteres i Rudersdal Kommune. Prioriteringer der skal komme vores kerneydelser til gode - jeg tænker først og fremmest vore ældre og skolebørnene. Et fata-mogana kaldte Court Møller fra Radikale det, og selv vores Venstre-borgmester signalerede, at han var klar til skattestigninger. Jamen er der da kun Socialdemokrater her i kommunen, fordelt ud i forskellige partier?

Konservative var ikke repræsenteret i debatten, så vi har endnu til gode at se, om de også melder sig i koret af socialdemokrater. Deres valgmateriale signalerer noget ganske andet, og jeg mistænker at vi måske kan håbe på lidt nye toner fra deres side?

Under alle omstændigheder er der lagt op til et utroligt spændende og åbent valg. Vinder nok en gang den kommunale overbudspolitik uden nogle konkrete visioner for fremtiden, eller er der lagt op til en reel kamp i valget med alternative, borgerlige bud?

Godt valg til alle og må de skarpeste og bedste visioner for fremtiden i Rudersdal vinde.

Publiceret: 13. November 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu