Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lad os stoppe skræmmekampagnerne og sænke grundskylden

Af Christoffer Buster Reinhardt, kandidat til kommunalbestyrelsen (K)

Man kan virkelig mærke at valgkampen er i gang, når partier gør brug af det gamle trick, at slå tvivl om andres politik. Senest skriver Helene Romme fra Nye Borgerlige, at en stemme på Det Konservative Folkeparti ”meget vel kan betyde at skatten stiger i de næste fire år”. Det halmstrå Nye Borgerlige knytter deres argument på er, at vi sammen med Venstre har indgået et teknisk valgforbund med Dansk Folkeparti, som måske – måske ikke – vil øge det skattetrykket.

Jeg kan berolige Helene Romme og resten af Nye Borgerlige med, at vi i Det Konservative Folkeparti ikke i de kommende fire år kommer til at hæve hverken skatteprocent eller grundskyldspromille. Tværtimod, så vil vi gerne sænke grundskylden, som vi mener er dybt urimelig.

Skulle vi ikke hæve debatniveauet, og debattere vores reelle uenigheder, i stedet for at rende rundt og skyde hinanden ting i skoene, på mere eller mindre tynde grundlag?

Det kunne være rart med en saglig politisk debat – også selvom vi er tæt på kommunalvalget. Og lad os så få sænket den grundskyld.

Publiceret: 11. Oktober 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Valget netop nu