Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Multiønsker

Dorte Nørbo, spidskandidat SF

Idrætten mangler lokaler. Tidsrummet fra eftermiddag til aften er hårdt belastet, og der er behov for at udbygge. Men bygninger koster penge i drift, og derfor bør bygninger kunne bruges til flere forskellige formål. Det er for eksempel oplagt, at en ny Holte Hal ved Rudegaard Idrætsanlæg indrettes, så den kan bruges af for eksempel skoler og daginstitutioner i dagtimerne og til andre formål, når den er ledig. Der kunne være klatrevæg, legeareal, mødefaciliteter, god restaurant osv.

Vi skal blive bedre til at tænke forskellige funktioner sammen. Sat på spidsen: Hvorfor kan biblioteket ikke ligge i svømmehallen? Eller museet sammen med kroketbanen? Det ville give en helt anderledes synergi mellem de forskellige områder til gavn for begge parter. Børn, som går til sport, vil slappe af blandt bøgerne, og det vil måske stimulere læselysten. Kroketspillere går lige forbi museet, når de alligevel er der – eller omvendt – og vi bliver alle beriget.

Og så kan der også være en økonomisk fordel forbundet med det, da vi ikke skal vedligeholde og drive så mange bygninger, hvis en bygning rummer flere funktioner. Kun fantasien sætter grænser.

Publiceret: 18. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu