Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Nu kommer der en ny hal i Holte

Af Daniel E. Hansen og Randi Mondorf, Venstre

Et bredt flertal i kommunalbestyrelsen har netop indgået budgetaftale for 2018. Det er en solid aftale, der blandt mange gode ting for børn og unge også omfatter en ny hal i Holte.

Gennem mange år har der såvel fra lokalområdet som fra de lokale idrætsforeninger været et meget stort ønske om mere halkapacitet i Holte. Det ønske bliver nu imødekommet med byggeri af en ny hal på Dronninggårdskolen som afløser for de gamle, nedslidte gymnastiksale.

Det er en win-win situation. For det første bliver der lyttet til foreningslivet. For det andet bliver hallen placeret et sted, hvor den i høj grad kommer skoleeleverne på Dronninggårdskolen til gode i det daglige. Og for det tredje er det en fornuftig økonomisk løsning på det behov for vedligeholdelse, der efterhånden er på de gamle gymnastiksale.

I Rudersdal har idræt, sundhed og motion høj prioritet. Både når det gælder om at skabe gode rammer for idrætsforeningerne og deres medlemmer, og når det gælder om at indtænke sundhed i skolernes hverdag.

Venstre er særdeles tilfredse med, at der bliver leveret en ny hal til borgerne med placering i Holte. Der er samlet afsat 20 mio. kr., og vi forventer, at hallen står klar om 2-3 år.

Publiceret: 22. September 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Valget netop nu