Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Penge fra triatlonrute skal gå til ny Holte-hal

Af Christoffer Buster Reinhardt, Kenneth Birkholm og Birgitte Schjerning Povlsen
Det Konservative Folkeparti i Rudersdal

I Det Konservative Folkeparti er vi i lang tid været store tilhængere af, at der bygges en ny idrætshal i Holte. Det er vi fordi, at vi gerne vil prioritere muligheden for at så mange børn, unge og voksne som muligt kan dyrke idræt i kommunen. De to eksisterende haller har i forvejen en meget høj belægningsprocent i de attraktive eftermiddags- og aftentimer, hvilket har gjort, at idrætsklubberne har måtte takke nej til nye medlemmer. Det, synes vi, er trist. Folkeskolereformen, med de længere skoledage, har heller ikke gjort presset på de to haller på Rudegaard Stadion mindre. Tværtimod.

Men det er dyrt at bygge en ny hal, og derfor er det også noget, der skal spares op til over længere tid. Det er en opsparing, vi konservative gerne vil være med til at prioritere. Derfor foreslog vi også i forbindelse med budgetforhandlingerne, at man droppede den planlagte triatlonrute i Søllerød Sø, og i stedet førte pengene fra det projekt over på Holte Hal-opsparingen.

Nu er triatlonruten heldigvis droppet, hvilket vi er glade for, men de sparede 398.000 kr. står ikke til at gå over på hal-opsparingen. Det blev i stedet foreslået, at dele pengene ud i små dele mellem flere forvaltningsområder i kommunen. Det, synes vi, var ærgerligt. For her har vi en oplagt mulighed for at lade anlægsmidler forblive på idrætsområdet, og derfor mener vi konservative, at de 398.000 kr skal gå til opsparingen til en ny hal på Rudegaard Stadion.

Derfor har vi også fået ændret beslutningen, så pengene i stedet går til den samlede kasse, så vi til budgetforhandlingerne kan øremærke dem til ”projekt ny hal i Holte”, det vil vi konservative i hvert fald kæmpe for.

Publiceret: 01. April 2017 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere