Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Ringere tryghed for cyklister på Egebækvej

Ulrik H. Hansen
Malmbergsvej 102
2850 Nærum

Kære Court Møller, formand for miljø- og teknikudvalget

Når man fjerner en cykelsti og erstatter den med en cykelbane, forringes trygheden. Så kommer der ikke flere cyklister men færre. Det er derfor, uheldsstatistikken er faldet. Ingen cyklister - ingen uheld.

Jeg er udmærket bekendt med forløbet omkring ændringerne på Egebækvej, og var bl.a. med til at starte borgergruppen Rudersdal for Cykler i 2011. Et arbejde som resulterede i Punkt L i daværende Cykelhandleplan (cykelstier i begge retninger langs Egebækvej fra Attemosevej til Rundforbivej).

Kommunen har imidlertid ikke formået at følge op, og i dag er Punkt L fjernet fra ko

Trafiksikkerhedsindsatserne i 2017 har fokus på, at hastigheden skal ned. Og helt konkret udføres tiltag, hvor hastighedsoverskridelserne er markant lavere end dem på Egebækvej, og hvor der ikke har været registreret uheld med personskade.

På Ravnsnæsvej og Byagervej overskrides hastigheden med henholdsvis 7,8 pct. og 10,6 pct. Til sammenligning overskrides hastigheden på Egebækvej med 14,4 pct. God tur til stadion!

Så lad mig spørge dig, Court Møller, hvordan skal kommunen nogensinde få øget trygheden og få flere til at cykle på Egebækvej, når man vælger at bruge pengene på bøgehække og ulogisk prioriterede projekter?

Publiceret: 20. Marts 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt