Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Svar vedrørende ’Elendig offentlig transport i Vedbæk’

Af Tine Brandt, Majsletten 40, 2950 Vedbæk

Niels Orbesen er tilsyneladende ikke enig i, at der er behov for at retænke busdriften i Vedbæk, således at den hænger sammen med regionens øvrige offentlige transport.

Han kommenterer i sit indlæg 14. januar 2018 mit indlæg 28. december 2017 og skriver, at jeg ”har ladet som om, man kun kan skifte til motorvejsbus i Nærum”.

Læs Tine Brandts oprindelige læserbrev her.

Jeg har ingen interesse i at lade som om. Sagen er den, at der fra Nærum afgår en yderst favorabel hurtigbus til Ballerup (hvor jeg arbejder), som det desværre er komplet umuligt at benytte, når man bor i Vedbæk.

Med bus 40E kommer man uden at skulle skifte bus undervejs fra Nærum til Ballerup på kun 41 minutter! Derfor er rejsetiden fra Vedbæk til Nærum yderst væsentlig, og nedlæggelsen af bus 194, som sikrede hurtig transport fra Langhaven til såvel Gl. Holte og Nærum er et stort savn.

Han skriver videre, ”Hun har undladt at skrive, at med bus 195 kan hun komme ud til Helsingørmotorvejen i Gl. Holte på den halve tid”. Hertil er sagen den, at heller ikke denne bus passer sammen med Bus 40E.

Læs Niels Orbesens læserbrev her.

Niels Orbesen skriver også om sin egen busforbindelse kl. 9 om formiddagen til Vedbæk station, hvortil bussen ifølge Niels Orbesen ofte kommer før tid, således at han har rigelig tid til både at nå toget og købe rundstykker i Aldi. Hertil kan jeg kun sige: Prøv engang at tage bussen i mylretiderne, hvor der nemt sker forsinkelser og er mange passagerer, der skal af og på undervejs.

Publiceret: 26. Januar 2018 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt