Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak er kun et fattigt ord!

Næstformand i DF Ruderdal - Peter von der Wehle

Må jeg indledningsvis takke Dansk Folkepartis trofaste vælgere i Rudersdal for støtten ved kommunalvalget i tirsdags! Selv om vi langt fra opnåede det ønskede resultat, skal I vide, at vi har sat stor pris på jeres loyalitet, - og fortsat gør det!

I stedet for fremgang og håbet om endnu et kommunalbestyrelsesmedlem, må vi konstatere, at det ønske fik vi ikke opfyldt, og hvad værre er, så har vi også mistet Erik Gissel Jensens nuværende mandat.

På medlemmernes og bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige Erik tak for den kæmpe indsats han har gjort i kommunalbestyrelsen de seneste knap 4 år. Alene har han kæmpet for DF's mærkesager i Rudersdal. Specielt har han kæmpet de ældre medborgeres sag samt udvist stor interesseret sig for Rudersdal kommunes fortsatte gode udviklingsproces.

Tak Erik - din arbejdsindsats har været utrolig værdsat!

'Slaget er tabt, men der er tid til at vinde et nyt' (udtalelsen, der tillægges general Desaix i slaget ved Marengo år 1800) gælder også for DF i Rudersdal i dag!

Vi føler os matte i sokkerne over dels arbejdspresset op til valget og ikke mindst af det dårlige resultat af indsatsen!

Men vi har ikke mistet gejsten! Og da det er mellem valgene at valgene vindes, er det lige nu, vi tager fat igen.

Så til vore trofaste medlemmer: Tab ikke modet! Vi klør på igen straks i morgen, når vi lige har fået 'sunket den bitre kalk'.

Vi skal nok finde vej til kommunalbestyrelsen i Rudersdal igen. Stol trygt på det!

Publiceret: 23. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu