Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Trist med besparelser på skoleområdet

Mette Poulsen (S)
Kandidat til kommunalbestyrelsen
Bystykket 24, Nærum

Hvor er det trist, at vi i en rig kommune som Rudersdal skal spare så meget på skoleområdet, at det uvægerligt fører til forringelser for både elever og lærere.

Venstres medlem af udvalget mener så, at den almindelige borger i kommunen ikke er interesseret i at sætte skatten op. Men er det rigtigt?

Er grænsen efterhånden ikke ved at være nået for kommunens forældre til skolebørn? Kan de ikke også se, at det måske ville være en idé bare at sætte skatten et procentpoint op? Det ville give mange flere penge i kassen, også selv om vi skal fraregne bidraget til udligning.

Man kunne måske også forestille sig en model, hvor man i stedet for at spare to procent på alle områder, foretog en decideret prioritering.

Sådan så man besluttede at friholde et eller flere områder for besparelser i et år eller flere, mens man så foretog en større besparelse på andre områder. En mere upopulær model, men dog en model, hvor man viser initiativ og vælger, at kommunen satser på øget kvalitet inden for et eller flere bestemte områder.

Jeg stiller op til kommunalbestyrelsen som nummer to på den socialdemokratiske liste, og jeg vil gerne være med til at sætte skatten op eller foretage en mere differentieret prioritering af de kommunale midler.

Jeg synes nemlig, at det nu er nok med besparelser på skoleområdet, og for den sags skyld på alle andre områder.

Rudersdal kommune er en rig kommune, og vi bør have råd til ordentlig service.

Publiceret: 21. Marts 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere