Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Trørød, I bliver hørt!

Søren Hyldgaard (V)
Medlem af Rudersdal
Kommunalbestyrelse

Det er meget vigtigt for mig, at vi konstant udvikler Rudersdals boligområder af høj kvalitet og med særlig respekt for de grønne områder. Vores kommune skal også i fremtiden være en attraktiv bopælskommune af høj kvalitet. Ingen udvikling er afvikling.

I debatindlægget 23. maj her i avisen føler du, at Byplan-udvalget er misinformeret om udviklingen af Kypergården. Det mener jeg ikke, vi er. Alle partier har drøftet omdannelsen af Kypergården på adskillige Byplan-møder og har vendt hver en sten med forvaltningen. Jeg kommer ofte i området og har også besøgt området med Byplan-udvalget. Jeg tager gerne mit medansvar for udviklingen af Kypergården, og jeg er sikker på, at området vil opleve et kvalitetsmæssigt stort løft med de nye udviklingsplaner med egne haver og fællesområder.

Du har ret i, at der vil komme lidt mere trafikbelastning på jeres lokale villavej, men den vil fortsat være under normalen. Det er naturligvis ærgerligt, men vi skal også udvise hensyn til den lokale trafiksikkerhed for hele lokalområdet – som også gælder for hele Rudersdal. Og det er netop det, som et politisk flertal har udvist. Jeg mener, det er vigtigt, at vi kommunalpolitikere ikke glemmer helhedsbilledet, som nemt bliver fortrængt til fordel for det kommende kommunalvalgs populisme.

PS: Jeg har ikke læst noget notat fra en lobbyist fra Fyn.

Publiceret: 08. Juni 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt