Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tryghed gennem livet

Af Hanne Gerner, KV17-kandidat for Det Konservative Folkeparti

Tryghed er et meget anvendt ord i kommunal politik.'

Et godt opdraget barn er, med den tryghed det giver, meget bedre i stand til at navigere i en verden hvor vuggestue, børnehave og skole kan give udfordringer. I voksenlivet bliver trygheden en ballast man fører med sig - MEN - der kan komme en dag hvor alderdommens gener viser sig og utryghed for fremtiden mærkes. Tanken om ordet plejehjem klinger fælt i mange øren- på trods af de mange gode ting der fortælles herom i Rudersdal kommune. Men lytter man lidt efter, er der nogle mangler der måske kan rettes op på.

Vi har nogle priviligerede ældre der er godt vant og har meget svært ved at vænne sig til f.eks. 1 bad om ugen- og hvorfor skal det være sådan? Nogle har det fint med et bad ugentlig, mens andre gerne vil have 2 pr. uge. Jamen så indfør differentieret pleje, den følelse af tryghed ved at kunne bestemme selv er vel værd at følge op på.

Trygheden ved bevidsthed om at kunne blive boende i eget hjem kan let gå hen at føles som det modsatte. Derfor skal grundskylden sænkes, for et hjem er ikke et lukrativt skatteobjekt.

Publiceret: 13. November 2017 14:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu