Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Venstre har for mange penge

Af Ole B. Lyshede, Bavnestien 3, 2850 Nærum

Jeg tænker ikke her på deres domicil i Søllerød, som er stort. Jeg tænker på annonceringen i Lokalavisen.

Længe inden enhver type valg ses et kontrafej af højtstående Venstre-folk på forsidens højre hjørne med et par slogans. Det er næppe helt billigt. Således også nu ved det kommende kommunalvalg. Ind i mellem ses også mindreårige børns opfordring til at stemme på deres Venstre-far. For nogle er det måske sødt; jeg synes, at det er useriøst.

Her, tæt på valget ses adskillige Venstreportrætter på næsten hver side af lokalavisen, langt flere end for øvrige partier. Og udenfor, et hav af Venstre-plakater i telefonpæle mv., mindst så mange som de øvrige tilsammen. Næsten alle partier lægger en seddel i postkasserne med opfordring til at sætte X ved dem, også selvom reklamer ikke ønskes. Det kan Venstre ikke nøjes med, man får en hel pakke i plastikomslag. Men måske er resourcespild en af partiets mærkesager?

Venstre kom til magten i Søllerød/Rudersdal for mere end 30 år siden. Det er længe, og det medfører ofte ”magtens arrogance”. Den enlige Venstremand fik dengang hjælp af konservative overløbere og af en koalision af S, R og SF. Måske er det på tide med et systemskifte? Venstre er ret ligeglad med natur og miljø, som de også er det på landsbasis; men miljøet er vigtigt for os alle. Jeg tilhører ikke noget parti eller nogen liste, men opfordrer til at stemme grønt.

Publiceret: 17. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Valget netop nu