Privafoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Vi skal investere i vores børn

Af Trine Dybkjær, KV17-kandidat for Lokallisten, Søllerødvej 47, Holte

Hvorfor skal vi i Rudersdal kommune, som én af de rigeste i landet, ligge på en 41. plads sammenlignet med andre kommuner ifht. hvor meget vi investerer i vores børn?

I Rudersdal kommune har vi i årevis haft dårlige normeringer sammenlignet med vores nabokommuner (senest 1 voksen til hhv. 6.87 børnehavebørn og 3.54 vuggestuebørn). Det ser ikke bedre ud for skolebørnene, da skolerne i foråret måtte afskedige lærere. Dertil kommer at 9 ud af 10 pædagoger med støttende undervisningstimer i skolerne, ikke mener de har tid til at forberede sig med den pågældende lærer og at de mangler tid til nærvær og pædagogisk udvikling (BUPL, Rudersdal kommune, juni 2017).

Kan vi være det bekendt over for de pædagoger og lærere, der gerne vil skabe de bedste rammer for vores børn? Kan vi være det bekendt over for vores børn og deres forældre?

Hvis vi som kommune gerne vil tiltrække skattebidragende børnefamilier, må vi også gøre det attraktivt for dem at være her. Et bedre børneliv er en vigtig mærkesag for Lokallisten og for mig, der selv er mor til fire børn. Sikkert også for andre forældre og dem, der tænker at det er vigtigt at investere i næste generation.

Publiceret: 13. Oktober 2017 14:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Valget netop nu