Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Vil DF i Rudersdal også hæve skatten med 12,39 procent?

Af Christoffer Buster Reinhardt,
kandidat til kommunalvalget (K)

Dansk Folkepartis formand foreslår, at kommuneskatteprocenten skal være ens i hele landet. Kristian Thulesen Dahl mener nemlig, at borgerne i Rudersdal, som underforstået jo alle er styrtende rige, godt kan betale lidt ekstra til resten af landet.

Hvis vi antager, at DF's ensartede kommuneskatteprocent skal ligge på det nuværende landsgennemsnit, så vil det betyde en skattestigning på 12,39% for Rudersdal-borgerne, hvad der svarer til på 460,5 millioner kroner. Det vil betyde en ekstraregning på 8.178 kr. pr Rudersdal-borger - fra nyfødte baby til plejehjemmet.

Pengene kommer ikke til at blive i kommunekassen, men skal sendes med eksprestog ud af kommunen. Naturligvis sammen med de 23.833 kr., som hver Rudersdal-borger i forvejen betaler til den groteske udligningsordning.

Det leder mig frem til mit spørgsmål: Er Dansk Folkeparti i Rudersdal virkelig enige med deres partiformand i, at skatten skal stige med 12,39% i Rudersdal? Og at hver Rudersdal borger skal betale yderligere 8.178 kr. i skat, som de ikke får noget ud af?

Hvis DF Rudersdal ikke er enige med DF på Christiansborg, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre, hvad man fra DF Rudersdals side gør for at stoppe sine Christiansborg-kammeraters klapjagt på Rudersdal-borgerne.

Publiceret: 02. August 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere