Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Vores Børn – er paletten bred nok?

Thomas "Les" Rasmussen Kandidat Socialdemokratiet KV 2017

Elsker bare dialogerne jeg møder ”live” hver dag, når jeg enten snakker med folk på gaden eller i børnehaven, når jeg afleverer eller henter Jastin i skovbørnehaven. Næste step for min familie er Linnea, som er klar til start i 2018.

Det jeg mærker, er det at det betyder noget, at vi har valgmuligheder på området for den enkelte familie, og nøgleordet jeg tit støder på er tryghed og nærhed.

Vi må gå efter at sikre den enkelte familie den gode fornemmelse i Rudersdal, så man hjemme kan træffe det naturlige valg. Gudskelov er vi forskellige, men vi kan som politikere være med til at sikre de bedste rammer og forhold

I dagligdagen bør vi sikre at der er vikardækning nok, så vores børneinstitutioner kan kalde folk ind ved sygdom og ferie for det kan ikke være anderledes end det slider på alle, når stuen er ramt af personalemangel.

Vi skal også sikre ressourcerne så institutionerne kan benytte vores fantastiske udendørsområder optimalt i dagligdagen. Vi gør alt for at sikre vi stadig har dem, så lad os bruge dem endnu mere.

Kunne vi arbejde for at integrere vores idrætsanlæg og grønne områder endnu mere i dagtimerne, det kunne i min verden være en spændende vision.

Til slut til jeg hylde det personale jeg møder hver dag på Mariehøj. Det er en fornøjelse og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der føler det samme enten på Mariehøj eller andre steder i Rudersdal.

Publiceret: 14. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu