Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Vores dejlige villa på Strandvejen

Benny Gorm Hansen. Geelskovparken 32,1.th. 2830 Virum

Som borger i Rudersdal er du medejer af en af de smukkeste villaer på Strandvejen i Vedbæk. Huset står i dag, som da det blev bygget, med smukke stuer med flygel og billard - og med en nybygget cafe, som hver dag mellem kl. 12 og 14 serverer en veltilberedt varm ret til en rimelig pris.

Huset summer af aktiviteter: Foredrag, systuer, mannequinopvisninger, it-rådgivning, gymnastik, bankospil og meget mere. Der er gode værksteder, både for amatørsnedkere, smede, svejsere, stenslibere og ikke mindst et velfungerende keramikværksted, hvor flittige damer laver smukke ting.

Og ikke mindst er der en venlig stemning - nye gæster føler sig velkommen med det samme, takket være en stab af fastansatte og frivillige, som virkelig brænder for at alle skal have det godt.

Nu har kommunen besluttet at der skal spares på ældreområdet, og besparelsen skal først ramme Bakkehuset. Det faste personale skæres ned til en person, resten skal klares af frivillige. Måske derfor er besøgstallet dalet, og det er helt forkert!

Så her er en opfordring til alle ældre i Rudersdal: Brug Bakkehuset, det er et dejligt sted!

Publiceret: 10. Oktober 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere