Vi ved ikke om man kan spise de planter, der er på dette foto, men det kan man finde ud af ved at komme til foredrag i Præstegårdens Havekreds.
Vi ved ikke om man kan spise de planter, der er på dette foto, men det kan man finde ud af ved at komme til foredrag i Præstegårdens Havekreds.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Den ultimative spiselige have

Præstegårdens Havekreds i Birkerød holder 5. marts kl. 19 foredrag med Aiah Noack i Hovedbibliotekets store sal i Birkerød.

Hun vil fortælle om erfaringerne fra sin have, Naturplanteskolen, hvor planter bidrager til husholdningen i form af rødder, blade, skud, frø, blomster mm. Hun vil også fortælle om gravefri dyrkning af kartofler, klatrende flerårige spinater og mange slags spiselige løg.

Samarbejde med naturen

Foredraget vil give en forståelse af permakulturen i den flerårige køkkenhave og prydhave, hvor naturen opfattes som en samarbejdspartner frem for en modstander, der skal holdes i skak.

Erfaringer og sjove elementer fra Aiah Noacks bog 'Fantasilater - eventyrlige blomstersalater' vil være et gennemgående tema.

Entré 70 kr., 50 kr. for medlemmer, inklusive kaffe, te og hjemmebagt kage. Tilmelding er nødvendig og kan ske til Merete Holm-Petersen tlf. 2141 1023 eller på mail havekredsen@outlook.dk Tilmeldingsfrist fredag 2. marts.jesl

Publiceret: 26. Februar 2018 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis