Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efterår på Mantzius Live

Der er masser af variation, gamle kendinge og helt nye tiltag på Mantzius i efteråret

“Det er et mere alsidigt program, end vi plejer. Det favner virkelig bredt.”

Sådan siger Mads Riishede, da vi besøger ham på Mantziusgaarden, hvor han er kunstnerisk leder.

årsagen til besøget er, at programmet for efteråret 2017 er klar. Mads har arbejder længe på at få kunstnerne på plads. Nu er det klart og mens han puster ud og inden han går i gang med planlægningen af forårets aktiviteter lader vi Mads fortælle lidt om, hvad der er at glæde sig til.

“Lige nu er der jo gang i byggeriet. vi får en ny bar og for lavet indgangsforholdene om. Det kan man godt glæde sig til, for det bliver rigtig flot. Vi har også fået 500.000 af Tuborgfondet til at forbedre lydanlægget i caféen og den nye indretning gør at vi kan lave bedre koncerter og arrangementet derude,” siger han.

Men det er jo musik, teater og foredrag det handler om. Jeg beder Mads fremhæve de bedste ting. Det er umuligt. Det hele er godt, siger han. Og alligevel ryger det ud af ham.

“Jeg kan pissegodt lide Anne Linnet. Og Savage Rose, der også kommer. Det er sindsygt fede musikere, der er med der og de spillere virkelig godt.”

Bredden er der

At Mantzius Live vil favne bredt er tydeligt. For dem, der vil være klogere er der foredrag om USA og Donald Trump med Clement Kjærsgaard og for dem der vil grine er komikeren Martin Nørgaard, kendt fra 'Nørgaards netfix', klar med sit første show. og der er Limenas, dansefest, jazzbrunch og meget mere.

Mad og marked

Som noget helt nyt arranger Mantzius et gourmetmarked. Her kommer 16 frtrinsveis lokale stadeholdere og præsenterer deres produkter, deler smagsprøver ud og sælger lækkerier. “Og vores nye forpagter af Restaurant Mantzius stiller op med vinsmagning,” fortæller Mads Riishede.

Satser på samarbejde

Mads Riishede og folkene på Mantzius er i gang med en større satsning. De vil bruge bygningen og have flere folk ind. Planen er at styrke relationerne til det lokale erhvervsliv og første skridt i den retning er taget. “Vi bankede blandt andet på alle dørene hos DTU Scion og gav dem et par f4ribilletter til en Michael Falch-koncert. Der kom 180 mennesker. En anden idé er et samarbejde med Skodâ i Birkerød. De stiller med to biler til Kulturnatten. de biler skal dekoreres og bagefter køre som udlejningsbiler. Det er altså et fedt Kulturnat-arrangement, synes jeg,” siger Mads Riishede og fortæller samtidig, at Skodâ-forhandleren også er blevet sponsor af Mantzius. Også det håber Riishede på, at der fremover kan komme mere af. Ikke kun for pengene, men også for at skabe sammenhæng mellem kulturlivet og dem, der arbejder på de sponsorerende virksomheder.

“Det giver synlighed på den gode måde og det giver os en mulighed for at gøre opmærksom på alt det vi kan og vil på Mantzius,” siger han.

Publiceret: 25. August 2017 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt