Elevrådsformanden Louisa Dohm Mogensen på Nærum Gymnasium er ikke glad for regionens forslag om at spare 150S væk. Foto: Thomas Schiermacher
Elevrådsformanden Louisa Dohm Mogensen på Nærum Gymnasium er ikke glad for regionens forslag om at spare 150S væk. Foto: Thomas Schiermacher
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elevråd vil kæmpe for bussen

Eleverne på Nærum Gymnasium kan ikke undvære linje 150S, og de er klar til at lade politikerne vide, hvor meget den betyder

“Problemet er, at 150S er vigtig. Der er mange elever på Nærum Gymnasium, der bruger den til og fra skole. Og nej - der er ikke andre muligheder.”

Sådan siger elevrådsformand på Nærum Gymnasium, Louisa Dohm Mogensen, Hun er selv en af dem, der flittigt stiger på bussen. Selv pendler hun enten fra Frederiksberg eller Vedbæk, når hun skal til NAG.

Buslinjen er central for Nærum Gymnasium. Det hersker der ikke tvivl om, hvis man spørger elevrådets formand.

“Den binder det sammen fra syd til nord. Og det er jo ikke kun til og fra skole, men også for de unges sociale liv i weekender. Hvis man eksempelvis skal hjem fra København, er det altså rart, at man kommer tæt på hjem med bus 150S, og ikke skal skifte, gå eller cykle fra en af stationerne. Det er mere trygt,” mener Louisa Dohm Mogensen.

150S har også fået en særlig status blandt skolens elever. Den er blevet et symbol på livet på NAG.

“Der er endda en elev, der har lavet en sang, hvor 150S er med. Den har en særlig status, den er blevet en form for socialt symbol for eleverne på NAG,” siger Louisa.

Elevrådet følger sagen

Kampen for 150S' overlevelse kaster elevrådet sig ind i. Bliver der mulighed for at protestere mod spareplanen på de regionale busser, vil man gøre det.

“Vi vil selvfølgelig indgive høringssvar og deltage i debatten frem mod beslutningen skal træffes,” siger hun.

Publiceret: 30. Januar 2018 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis