Rikke Kühn Riegles.
Rikke Kühn Riegles.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

En udstilling om rum i kunstforeningen

Sara Glahn og Rikke Kühn Riegles kommer til Birkerød Kunstforening i den gamle præstegård på Stationsvej

På den første udstilling i 2018 præsenterer Birkerød Kunstforening to unge kunstnere, der i malerier og installationer arbejder med rumvirkninger.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Rikke Kühn Riegels udstiller malerier som i kølige farver og stramme strukturer simulerer tredimensionale bygningsværker. Bygningerne viser både styrke og sårbarhed. Der er ingen mennesker i bygningerne, så betragteren inddrages til selv at overveje og udforske menneskets relation til det skildrede univers.

Rikke Kühn Riegels bor og arbejder i København og har en master degree i filosofi. Hun har udstillet i Danmark, Sverige og USA. Hendes værker hænger bl.a. på den danske ambassade i Washington DC og på IT Universitetet i København. Hun har undervist på kunst-og designskoler i udlandet. I 2017 har hun arbejdet som artist in residence på Sicilien.

Sara Glahn arbejder i sine installationer med dekonstruktion af givne strukturer og processen med og opbygningen af nye, hidtil ukendte strukturer. Hun arbejder med rumlige virkninger i både fotografi, skulptur og installation og anvender mange forskellige materialer til at opnå de ønskede rumlige virkninger.

Sara Glahn bor og arbejder i København og Amsterdam. Hun er uddannet fra fotoskolen Fatamorgana i København og Gerrit Rietvald Akademiet i Amsterdam. Hun læser nu til kandidat i Materiel Kultur på Århus Universitet. Sara Glahn har blandt andet udstillet i København, Hamburg, Amsterdam, Estland og Litauen.

Der er fernisering lørdag 13. januar klokken 13-15 hos Birkerød Kunstforening i Birkerød Gl. Præstegård på Stationsvej 32 i Birkerød.

Udstillingen kan ses frem til 11. februar.

Sara Glahn.
Sara Glahn.
Publiceret: 08. Januar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt