Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Falske håndværkere på spil

Lad dig ikke narre til billig hus- og havehjælp fra falske håndværkere

Af Pernille Borenhoff

Med forårets komme er også de tilbagevendende falske håndværkere på spil igen. Vi har set det de foregående år, når de, typisk engelske personer, tilbyder deres hjælp med havearbejde, taglægning eller fliselægning, som enten bliver udført i elendig kvalitet, eller som er forbundet med svindel af den ene eller anden karakter.

I weekenden har netop engelske 'falske håndværkere' været på spil i både Nærum og i Trørød.

Lørdag mellem 13.45 og 14.15 tilbød to englændere deres ydelser til havearbejde i en villa på Rundforbivej i Nærum. 'Håndværkerne' kørte i en Renault Traffic med nummerpladen, som tydeligvis er udenlandsk, HV15XKU. Der er fra politiet et signalement af den ene mand, som beskrivets som nordeuropæisk af udseende, 25-30 år, 180-185 cm og almindelig af bygning. Han havde hvid hudfarve, brunt kort krøllet hår og en høj pande. Han havde lidt skæg og havde en rød t-shirt og sorte arbejdsbukser på.

Ikke meget senere, lørdag 15.55 fik politiet en anmeldelse fra en urolig borger, der havde set en mand henvende sig i et hus på Lampeager i Trørød. Anmelderen vidste, at der på adressen bor en 96-årig person, og reagerede derfor på episoden. Han fortalte politiet at han har set en mand komme kørende i en hvid kassevogn med den udenlandske registrering DY 58AOL. Anmelderen havde observeret bilen køre omkring i et længere stykke tid. Det lykkes ikke de to personer, som anmelderen tror, er falske håndværere, at få kontakt til den ældre borger.

Publiceret: 04. April 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt