Cetin Aslan i sensommeren, hvor han stadig havde høje forhåbninger til, at Rudersdal Kommune ville hjælpe han med at finde en ny plads til kebabvognen. 
Foto: Thomas Schiermacher
Cetin Aslan i sensommeren, hvor han stadig havde høje forhåbninger til, at Rudersdal Kommune ville hjælpe han med at finde en ny plads til kebabvognen. Foto: Thomas Schiermacher
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farvel og kebab: Kommunen tvinger Cetin til at give op

Først fik han lov. Så fik han en opsigelse. Så blev han lovet hjælp og nu må han give op. Cetin Aslan har solgt sin kebabvogn

Cetin Aslan slog ud med armene, da vi sidst besøgte ham i kebabvognen overfor Birkerød Station. “Hvad kan jeg gøre?,” sagde han. Og han kunne intet gøre.

Ifølge Niels Helmø, der har hjulpet ham med at søge tilladelser og med at lede efter en ny plads til kebabvognen, har kebab-manden givet op.

resignationen kommer efter Rudersdal Kommune trak Cetin Aslans tilladelse tilbage efter vognen havde haft åben i kun en uge. Og nu er det endegyldigt slut.

Det fortæller Niels Helmø i en mail.

“Cetin har nu solgt sin vogn og den er fjernet fra Birkerød. Ansøgning om stadeplads behandles i øjeblikket i Frederikssund. Cetins plan er at købe en anden hvis han får tilladelse,” skriver han.

 

 

 

billedet er taget for to uger siden og det var en opgivende kebabmand, der fortalte om fremtidspersektiverne. 
Foto: Thomas Schiermacher
billedet er taget for to uger siden og det var en opgivende kebabmand, der fortalte om fremtidspersektiverne. Foto: Thomas Schiermacher
Publiceret: 06. Februar 2018 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu