Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FC Holte støtter bryster

Sidste vinter spillede FC Holtes seniorer vinterturnering og indspillede penge til “Støt Brysterne” kampagnen. Dengang blev det 5500 kr. Igen i år ville man se om det kunne lade sig gøre at rejse penge til den gode sag.

I samarbejde med Tandlægerne Holte Midtpunkt kom samarbejdet i stand.

Træner for holdet Uffe Kemnitz udtrykker det sådan:

“Alle kan forholde sig til cancer og derfor var vi glade for at vi denne gang kunne rejse penge til “Støt Brysterne”. At holdet har opnået et flot resultat vidner de 7200 kr. som blev spillet.

“Vi gjorde det bedre rent beløbsmæssigt og dermed målmæssigt end sidste år og i tilgift vandt vi med begge hold rækken” forsætter Uffe.

At holdet har haft succes på banen viser resultatet, men der er sidegevinst som en af holdets spillere Mads Rued smilende fortæller om “Der bliver kigget lidt når vi står i pink trøjer. Det er der ikke mange der gør. Men vi har som hold fået en masse respekt for initiativet og ideen med at spille for en sag”. Holdet har igen i år fået 100 kr pr. mål. Uffe mener at det burde give flere idrætsgrene en ny vinkel. “Jeg fortalte om dette initiativ sidste år og jeg gentager det gerne at det burde være inspiration for andre til at rejse penge og spille for en god sag uanset hvilken. Det er sjovt og giver en ekstra dimension”.

Tandlægerne Anne Saust og Marianne Tornerup fik med repræsentation fra Lotte Rask fra “Støt Brysterne” overrakt en indrammet pink kamptrøje med spillerne underskrifter som tak for støtten og som bevis for samarbejdet. “Vi må se om vi igen til vinter kan spille for denne sag. Vi er i alle fald klar” slutter træneren.

/tsj

Publiceret: 07. Juli 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!