Jens Larsen blev lykønsket med en overraskelsesfest, der ventede efter en træningstur med klubben.
Jens Larsen blev lykønsket med en overraskelsesfest, der ventede efter en træningstur med klubben.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Festligt jubilæum i FDF Birkerød

Søndag 2. april overraskede ledere, forældre, kredsbestyrelsen og gamle venner deres kredsleder Jens Larsens med fejring af hans 40 års jubilæum som leder

FDF Birkerød troppede op og overraskelses-fejrede deres kredsleders 40års jubilæum.

Kort efter han kom til Birkerød og bosatte sig i Bistrup, begyndte man at bygge Sjælsøhytten ude bag Sjælsøskolen, der i dag fungerer som mødelokale for de ugentlige møder for tumlinge, pilte og væbnere.

Som kredsleder har Jens Larsen været aktiv i vedligeholdelsen af FDF Birkerøds to hytter: Sjælsøhytten og Henrik Gerner Hytten i Kattehale, og han har taget sin tørn i forbindelse med Børnehjælpsdagen, som i år finder sted den 19. og 20. maj.

Utallige er de ture, arrangementer og møder han har været initiativtager til eller deltager i, og det var netop i forbindelse med en træning til en fjeldtur i Skotland i sommerferien, at aktive mennesker arrangerede et surprise-party i Sjælsøhytten.

Særligt jubilæumsmærke

Da deltagerne kom tilbage til Sjælsøhytten, var der omkring 40 mennesker, der modtog gruppen med stort kagebord og flag rundt omkring. Flaget blev hejst. Formanden Christina Kragskov holdt en tale, og der blev sunget FDF-sange, som det sig hør og bør.

Der var blevet syet et helt specielt jubilæumsmærke til Jens, og kredsen forærede ham alle de 40 mærker, man kan sætte på den særlige blå forbundsskjorte. Jens fik også flasker og blomster.

Dagen forinden havde en tidligere ven af kredsen foræret Jens Larsen en billeddagbog fra en fjeldtur i 1982 – det var den første fjeldtur i Birkerød FDF.

Da Jens Larsen startede i FDF Birkerød var han ansat i Politiet i Lyngby, men senere tog han uddannelsen som kordegn og var ansat ved Ledøje-Smørum Kirker, til han blev pensioneret for et par år siden.

Når Jens Larsen ikke er kredsleder, er han blandt andet farfar eller kasserer i Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Rudersdal Kommune, og han er kirkeværge ved Bistrup Kirke.

Derudover fungerer han som primær kontaktperson angående drifts-mæssige fejl og udbedringer i Andelsboligforeningen Præstevang, hvor han nu bor. Jo der er bud fra mange steder efter den aktive jubilar. / Jbulow

Der var selvfølgelig kagebord og kaffe til alle gæsterne.
Der var selvfølgelig kagebord og kaffe til alle gæsterne.
Publiceret: 10. April 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt