Restaurant Manager, Martin Troelsen, fra The Restaurant By Kroun på Kurhotel Skodsborg er blandt de nominerede som ’Årets Restaurantchef’. Pressefoto: Kurhotel Skodsborg
Restaurant Manager, Martin Troelsen, fra The Restaurant By Kroun på Kurhotel Skodsborg er blandt de nominerede som ’Årets Restaurantchef’. Pressefoto: Kurhotel Skodsborg
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flotte nomineringer til lokale gourmetrestauranter

To lokale spisesteder kan høste hæder ved Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling

The Restaurant By Kroun ligger på Kurhotel Skodsborg. Restauranten er i den absolut bedste ende af kvalitetsskalaen, og anstrengelserne i køkkenet og på gulvet i restauranten har fået folkene bag Den Danske Spiseguide, der siden 1978 har guidet danske gourmander til gode gastronomiske oplevelser, til at fatte positiv interesse for stedet. Dette års nomineringer i Den Danske Spiseguide er netop offentliggjort, og her er The Restaurant By Kroun nomineret til vel nok den fornemmeste pris, nemlig den som Årets Restaurant. Selskabet er fint og konkurrencen hård. De øvrige nominerede er Mielcke & Hurtigkarl, Mortens Kro, Falsled Kro, Babette og Lieffroy.

Samtidig har The Restaurant By Kroun endnu en mulighed for at hente priser hjem til præmieskabet. Restaurant Manager, Martin Troelsen, er nemlig nomineret til 'Årets Restaurantchef'.

Michelin i Rudersdal.

Flere chancer til lokale restauranter

Men vanen tro er en anden lokal restaurant også med i spillet om at tage priser. Søllerød Kro er kendt for Michelin-stjerner og tårnhøjt niveau i køkkenet og i restauranten. Og på vinsiden er kroen ved kæret udset til (måske) at løbe med en af spiseguidens hæderspriser. Søllerød Kros vinkyndige sommelier Henrik Knudsen er nomineret til titlen som 'Årets sommelier'.

Vi krydser fingre for lokal succes i alle kategorier.

 

 

Publiceret: 23. Oktober 2017 12:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere