Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: Fremmed i Danmark

Hvordan er det at komme til Danmark fra en fremmed kultur? Det er der frdrag om på Teglporten

Aktivitetscenter Teglporten holder højskoledage om indvandring

Midt i diskussionen om indvandring arrangerer Aktivitetscenter Teglporten tre dage om emnet under overskriften ”En fremmed kommer til byen”. Her er det ikke luftige diskussioner om danskhed, men autentiske eksempler, endog hentet fra Birkerøds hverdag.

Hver dag får mødet besøg af en, der kom som fremmed med en anden kulturbaggrund og kan fortælle personligt om, hvordan det har været at bosætte sig i Birkerød. Det er Fari Hodanloo, der kom for ti år siden som flygtning fra Iran, og nu er leder af Netbutiks forretning i Birkerød Hovedgade. Sri Sai Das fra Indien, der i 40 år har arbejdet som ingeniør i Danmark, og kommer med sine erfaringer om og holdninger til, hvordan kulturerne bør og kan leve sammen og skabe synergi. Og sidst den franske ingeniør Luc de Visme, der har været 45 år i Danmark. Han er kendt for sit engagement i lokale forhold som Birkerød Torvedage og Birkerød Kunstforening.

Arrangementerne holdes 18., 19. og 20 april og er åbne for Rudersdals seniorer. Oplysning om pris og tilmelding findes på Teglportens hjemmeside.

Publiceret: 12. April 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt