Tove Kurtzweils værker er ofte sammensat i mørkekammeret af flere dobbeltmotiver.
Tove Kurtzweils værker er ofte sammensat i mørkekammeret af flere dobbeltmotiver.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fotoworkshop i ferien

På Gl. Holtegaard er der i vinterferien fotoworkshop

I vinterferien kan børn og barnlige sjæle lære at fremkalde egne kunstværker på Gl. Holtegaard, når fotograf og kunstformidler Ida Arentoft guider og inspirerer i arbejdet med kameraløst fotografi.

Den sidste dag i vinterferien, søndag 18. februar kl.13-16, vil den erfarne fotograf og kunstformidler Ida Arentoft lære fra sig i mørkekammeret på Gl. Holtegaard.

Først byder workshoppen på en guidet tur i den aktuelle udstilling “Tove Kurtzweil Hvorsomhelst og intetsteds”, hvor deltagerne kan finde righoldig inspiration i fotograf og kunstner Tove Kurtzweils analoge fotografier.

Herefter vil deltagerne blive introduceret til den gammeldags fototeknik fotogram og selv få lov at lave kameraløse billeder i mørkekammeret.

Fotogrammet er et fotografi, der bliver til helt uden brug af kamera. I løbet af workshoppen vil deltagerne teste de mange muligheder for at lave flotte billeder med den spændende teknik.

Deltagerne opfordres til selv at tage materialer med, som kan indgå i egne kunstværker fx hverdagsgenstande, man finder interessante i formen – en saks, et smukt ahornblad osv.

Der vil også være materialer til fri afbenyttelse i workshoppen.

Tilmelding er nødvendig på www.glholtegaard.dk eller telefon 4580 0878.

logy

Publiceret: 09. Februar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu