Det er de frivillige, der driver værket, når der skal lægges et tennisbanegulv og der skal spilles Davis Cup-kamp i Birkerød.
Foto: Thomas Schiermacher
Det er de frivillige, der driver værket, når der skal lægges et tennisbanegulv og der skal spilles Davis Cup-kamp i Birkerød. Foto: Thomas Schiermacher
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Frivillige lægger Davis Cup-gulv

Der er i disse dage travlhed på gulvet i Birkerød Idrætscenter

I den kommende weekend skal der være tennislandskamp - Davis Cup - i Birkerød Idrætscenter. Men før de professionelle tennisspillere kan gå ind på banen, så skal den lægges og det er frivillige fra Birkerød Tennisklub, Holte Tennisklub og Vedbæk Tennisklub, der skal tage sig af det arbejde.

Mandag var der “et par og tyve” frivillige i fuld sving i hallen og denne mandag var de fleste frivillige fra Birkerød Tennisklub. Det fortalte Thomas Hansen, der er presseansvarlig i Dansk Tennis Forbund, men som i disse dage er flyttet ind i Birkerød for at være tæt på Davis Cup-arrangementet.

Lokale boldpiger og -drenge

Davis Cup-arrangementet byder på i alt fem kampe med tennis i topklasse. To spilles lørdag, hvor det hele går i gang kl. 12 og tre spilles søndag, hvor første serv sendes af sted kl. 11.

På sidelinjerne sidder den lokale tennisungdom. Boldpigerne og -drengene er nemlig rekrutteret i de tre lokale klubber, der har meldt sig med frivillig hjælp.

Mød frem og se landskamp

Davis Cup kampene i Birkerød Idrætscenter bliver ikke vist i fjernsyn, og Thomas Hansen fra Danske Tennisforbund håber på, at der vil være stopfyldt på alle 800 tilskuerpladser mens kampene afvikles.

Den største danske stjerne på banen i Birkerød bliver Frederik Løchte, der som double-spiller har vundet verdens vel nok fineste tennisturnering, nemlig Wimbledon. Det var i 2012.

Publiceret: 29. Januar 2018 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis