Esben Jensen (i midten) siger farvel og overlader den videre drift af Købmanden i Søllerød til Ali Filikci og Ali Bagiran. Foto: Pernille Borenhoff
Esben Jensen (i midten) siger farvel og overlader den videre drift af Købmanden i Søllerød til Ali Filikci og Ali Bagiran. Foto: Pernille Borenhoff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Goddag og farvel - ny købmand i Søllerød

Esben Jensen takker af efter 8 år og overlader roret til Ali Filikci. Første nyhed bliver, at Farumhus rykkrer ind

Af Pernille Borenhoff

“Det har været kanon at være her. Det er det dejligt sted, og jeg kommer til at savne kunderne.”

Ordene kommer fra Esben Jensen, der i 2009 overtog styringen af den legendariske 'Købmanden i Søllerød' på Vangebovej, men nu siger farvel og tak. Han har pr. 15 maj overdraget butikken til Ali Filikci, der har ansat en anden Ali - nemlig Ali Bagiran - som daglig leder.

Esben Jensen har været glad for tiden i Søllerød.

“Det, der er med til at gøre det her sted så fantastisk, er blandt andet, at kunderne holder en til ilden,” siger 54-årige Esben Jensen, der ikke er 100 procent sikker på, hvad der venter ham forude rent arbejdsmæssigt.

“Nu tager jeg hjem og tænker over, hvad jeg har lyst til at bruge resten af mit arbejdsliv til. Men først vil jeg have en dejlig lang sommerferie,” siger han.

Aftageren Ali Filikci har allerede været med på sidelinjen de seneste par uger. Han har ved selvsyn konstateret, at det er et ganske særligt sted, han er havnet.

“Jeg fortsætter i samme ånd og i stor respekt for den måde butikken har været drevet og for stedets historie,” siger Ali Filikci, der er uddannet socialrådgiver og ansat i Ballerup Kommune. Et job, han fortsætter med ind til videre. Den første ændring kunderne vil opleve er at bageren bliver skiftet ud. I stedet kommer Farumhus Bager og Konditor til. Men ellers bliver der ikke de store ændringer.

“Vi laver en blid start med respekt for det, der er og vil være lydhøre over for kunderne ønsker og behov,” siger Ali Filikci.

Publiceret: 16. Maj 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere