Annonce
Farum Bytorv værner om de kvaliteter, der er forbundet med den gode, gammeldags og sanselige jul, der kan duftes, smages og høres.
Farum Bytorv værner om de kvaliteter, der er forbundet med den gode, gammeldags og sanselige jul, der kan duftes, smages og høres.

Her kan du smage, dufte og høre julen

Holder du af god, gammeldags julestemning med masser af sanselige oplevelser for børn og voksne, er Farum Bytorv stedet for dig og din familie

Julen er ikke bare børnenes og familiernes fest – det er også en fest for vores sanser: Smagen af julens mange lækkerier, lyden af smukke julesange og duften af gran, kanel og friskbagte pebernødder.

På Farum Bytorv finder du det hele – hyggelige juleoplevelser for hele familien og masser af delikatesseforretninger og supermarkeder, der har alle de lækkerier, smagsoplevelser og varer, der hører til julen og de fester, du skal holde.

”På Farum Bytorv har vi altid værnet om de kvaliteter, der er forbundet med den gode, gammeldags og sanselige jul, og det afspejler sig igen i år i de mange aktiviteter, vi har op til jul. Her er sjove og hyggelige oplevelser for familiens mindste, og samtidig kan de voksne både nyde en rar oplevelse sammen med familien og foretage alle deres juleindkøb i en hyggelig og inspirerende atmosfære,” siger centerchef på Farum Bytorv, Lisette F. Thamdrup.

Det elektriske juletog, der kører børn rundt i den lille nisseby Nissekøbing fuld af dyr, nisser og overraskelser, er en tradition på Farum Bytorv.
Det elektriske juletog, der kører børn rundt i den lille nisseby Nissekøbing fuld af dyr, nisser og overraskelser, er en tradition på Farum Bytorv.

På tur med det elektriske juletog

Nogle juletraditioner på Farum Bytorv går mange år tilbage.

Det gælder blandt andet det lille juletog, som børn kan komme ud at køre med på Store Torv. Her kører det elektriske juletog rundt i den lille nisseby Nissekøbing, der vrimler med dyr, nisser og overraskelser, som børnene kan beundre under togturen.

Juletoget kører hver fredag, lørdag og søndag indtil jul, og det koster kun 5 kr. for en tur.

Hjertetræet spreder glæde

En ny tradition er det populære Hjertetræ, der sidste år resulterede i, at mere end 200 trængende børn i Furesø Kommune fik forsødet deres jul takket være gavmilde kunder på Farum Bytorv.

”Hjertetræets succes viser, at julen jo i høj grad også er hjerternes fest, og vi er glade for den store opbakning, kunderne har givet Hjertetræet. Vi håber og tror på succes igen i år, hvor Hjertetræet for anden gang er prydet med gaveønsker fra kommunens trængende børn. Går det som sidste år, er Hjertetræet tømt for hjerteønsker i god tid inden juleaften, fordi kunderne har taget imod opfordringen og har valgt at glæde et lokalt barn med en gave,” siger Lisette F. Thamdrup.

Modtagerne er gaverne fra Hjertetræet er børn fra Røde Kors' og Red Barnets lokale netværk samt syge børn og deres søskende tilknyttet Børnehuset Siv.

Smukke julesange

Sang og musik har en særlig status i juleunderholdningen på Farum Bytorv, og det er kendetegnende for alle kor, der besøger bytorvet op til jul, at de synger af hjertens lyst.

Julekoret fra Fritidshjemmet Idrætten (lørdag 2.12. kl. 11) er altid hyggeligt og sjovt.

Farum Gospel (lørdag 9.12. kl. 11 og 12) møder op med Linda Andrews som dirigent. Hun vandt X-Factor i 2009 med sin fantastiske stemme og skal nok få glastaget over Farum Bytorv til at løfte sig.

Det stemningsfulde Luciaoptog kan opleves onsdag 13.12. kl. 16.30 – igen i år med Luciakoret fra Solvangskolen.

Lørdag 16.12. kl. 11 kommer et af Nordsjællands dygtigste kammerkor Vox Humana med dirigent Jakob Høgsbro og synger julen ind på bytorvet. Det bliver så stemningsfuldt og skønt midt i juletravlheden.

Julemanden i sit es på Farum Bytorv, hvor delikatesser, specialiteter og hurtige, lækre måltidsløsninger prioriteres højt med seks delikatesseforretninger og fem supermarkeder.
Julemanden i sit es på Farum Bytorv, hvor delikatesser, specialiteter og hurtige, lækre måltidsløsninger prioriteres højt med seks delikatesseforretninger og fem supermarkeder.

Kreative juleværksteder og julehygge

De tre første lørdage i december kl. 10.30-14.30 byder Farum Bytorv på kreative juleværksteder for børn og barnlige sjæle.

I 'Duften af jul-værkstedet' (2.12.) kan du pynte appelsiner med bånd og nelliker.

I 'Julekageværkstedet' (9.12.) kan du pynte kagejulefigurer, som du naturligvis kan få med hjem bagefter.

Og i 'Julesange-klippe-klistre-værkstedet' (16.12.) kan du lave flot julepynt af nodepapir – til dig selv eller som en gave til mor og far – eller måske bedstemor?

Julemanden besøger Farum Bytorv hver lørdag fra 25.11. (på nær 23.12., hvor han har travlt med at klargøre pakkerne til juleaften). Han glæder sig til at møde alle de søde børn.

”I år kan man sende et digitalt julekort til familie og venner fra ”Julemaskinen” på Lille Torv fra 28.11., og vi håber, at rigtig mange vil synes godt om den ekstra mulighed for at sprede glæde i julen til dem, de holder af,” siger Lisette F. Thamdrup.

Julens lækkerier

Farum Bytorvs mange delikatesseforretninger og supermarkeder er hver dag klar med store jule-smagsoplevelser, og derudover rykker delikatessebutikkerne hver lørdag indtil jul ud på Markedspladsen til de populære Delikatesse-Torvedage, hvor de i december frister med smagsprøver på julens lækkerier.

Delikatesser og hurtige, lækre måltidsløsninger er en specialitet ved Farum Bytorv, der med seks delikatesseforretninger – blandt andet Slagter Jesper, Osteboden, KonditorBageren og Farum Fisk & Vildt – har flere delikatessebutikker, end du finder i andre shoppingcentre i Nordsjælland.

Dertil kommer fem supermarkeder med alle de varer, du har brug for til jul og samlet er butiksmikset med 47 butikker rigtig godt.

Derfor tiltrækker Farum Bytorv også mange både lokale og regionale kunder, der udnytter bytorvets placering ved Hillerødmotorvejen og dets 840 gratis parkeringspladser.

Nemmere bliver det ikke at holde en god, gammeldags jul for hele familien – og alle sanser.

Velkommen til Farum Bytorv – Shoppingcenter for julenydere! Glædelig jul!

Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se alle Bytorvets aktiviteter på farumbytorv.dk
Følg os på Facebook facebook.com/farumbytorv
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.