Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holte og Vedbæk hårdt ramt af indbrud

Igen melder Nordsjællands Politi om en weekend med mange indbrud, og særlig Holte og Vedbæk blev hårdt ramt

Desværre kan vi endnu engang konstatere, at mange borgere har fået weekenden ødelagt af ubudne gæster. Ifølge døgnrapporten hos Nordsjællands Politi er der i løbet af weekenden begået 17 indbrud, ligesom der i torsdagsdøgnet op til weekenden blev meldt om 11 indbrud i Rudersdal Kommune.

Særlige områder ramt

Og meget lader til, at indbrudstyvene har opereret i særlige områder. I weekenden er 9 af de i alt 17 indbrud begået i Holte, fem er sket i Vedbæk og de resterende tre har fundet sted i Birkerød. I Holte er det blandt andet gået ud over tre villaer på Dronninggårds Allé, ligesom boliger på De Conincks Vej, Parcelvej og Gassehaven er blevet ramt i løbet af weekenden. Ligeledes blev der også begået indbrud i to villaer på Gassehaven i løbet af torsdagsdøgnet.

I Vedbæk er det boliger på Henrikshøj, Trørødvænge, Melchiorsvej, Kastanietoften, Dempeeng, Kratmosevej og Frydenlundsvej, der er brudt op, og fælles for alle tilfældene er, at indbrudstyvene typisk er kommet ind ved at bryde et vindue eller en terrassedør op.

I nogle af tilfældene er en alarm blevet aktiveret ved indbruddene, men alligevel er det i mange tilfælde lykkedes tyvene at slippe af sted med de gængse tyvekoster i form af smykker, elektronik, kontanter og sølvtøj.

Publiceret: 14. November 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt