Holte-roeren Bolette Nyvang kom hjem med gode resultater fra sit første World Cup-stævne.
Holte-roeren Bolette Nyvang kom hjem med gode resultater fra sit første World Cup-stævne.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holte-roer i World Cup

Bolette Nyvang fik gode resultater til sit første World Cup

19-årige Bolette Nyvang fra Holte deltog fra 26.-28. maj i World Cup i kajak i Szeged, Ungarn. Bolette har de tidligere år deltaget i internationale mesterskaber for u18 og u23, og dette World Cup var første møde med den internationale seniorelite.

Bolette lagde ud med en overbevisende 2. plads i sit indledende heat. I semifinalen, hvor de tre første pladser gav adgang til A-finalen, var finalepladsen aldrig i fare i et løb, hvor hun fra start lå med fremme på de tre finalegivende pladser. Med 150 meter tilbage lå hun på tredjepladsen, men satte så en spurt ind og roede nemt forbi Rebeka Simon fra England. Vinder blev tyske Melanie Gebhardt. I finalen fik Bolette for alvor seniorfeltets styrke at mærke og lå gennem løbet i den tunge ende af feltet. Hun roede sig ind på en flot 8. plads kun et halvt sekund fra en 6. plads.

Bolette er yderst tilfreds med præstationen, og har fået værdifuld erfaring på den internationale scene

Foruden den individuelle 1000 meter stillede Bolette også til start i 500 m firerkajak. Mandskabet roede sig i første omgang videre til semifinalen, som med en 8. plads blev punktum for denne gang.

Bolettes forberedelser til sæsonen har bl.a. indeholdt cardiotræning på 14 dages træningslejr på langrend i Norge i januar, 10 dages træningslejr i Portugal i februar og i marts/april 6 ugers træningslejr i Florida.

Publiceret: 30. Maj 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt