Arkivfoto fra Holte Roklub
Arkivfoto fra Holte Roklub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holte-roere træner i Italien

To uger omkring påske er Holte Roklubs kaphold med unge kajakroere på træningslejr i det nordlige Italien

15 unge roere i alderen 12 til 18 år træner på livet løs i Italien, mens deres kammerater holder påskeferie hjemme i Danmark. De er på en to-ugers træningslejr, som foregår ved og på Pusiano-søen, der ligger nord for Milano. Både det schweiziske landshold og den danske kajak-stjerne René Holten Poulsen bruger området til optimering af kajak-færdigheder.

De unges træning er tilrettelagt med roning hver morgen og eftermiddag. Desuden indgår core-træning, vægtløftning/styrketræning samt løb på bjergskråningerne og i de smukke, skrå gader.

Hård træning

“Træningen er hård, men den er også god. Vi træner hårdere end derhjemme. På grund af varmen tør man øve mere teknik og balance i kajakken, fordi det ikke er så koldt, hvis man falder i vandet”, siger Olivia Christoffersen, der er 13 år og stiller op som andenårs U14 til dette års stævner, i en pressemeddelsle.

“Vi er blevet filmet mens vi har roet, og så har vi set optagelserne sammen om aftenen, hvor de mere erfarne roere har givet råd til, hvordan vi kan forbedre vores teknik”, siger Johanne Krogh Bisgaard, som er 12 år og stiller op som første-års U14 i år.

Kapholdet bakkes op af Holte Roklub, ligesom forældregruppen er aktivt involveret i træningslejren.srj

Publiceret: 16. April 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt