En 23-årig mand fra Litauen blev natten til lørdag anholdt efter et indbrud i en villa på vejen Ved Furesøen i Holte. Foriden var tyven faldet i swimmingpoolen på stedet.
En 23-årig mand fra Litauen blev natten til lørdag anholdt efter et indbrud i en villa på vejen Ved Furesøen i Holte. Foriden var tyven faldet i swimmingpoolen på stedet.
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrudstyv flygtede og faldt i swimmingpool

En mand fra Litauen sidder nu varetægtsfængslet, efter han i weekenden brød ind i en villa i Holte og efterfølgende blev anholdt under sit flugtforsøg

Det må have været en noget ubehagelig oplevelse, som en beboer i Holte var udsat for i eget hjem natten til lørdag. Klokken 00.42 modtog Nordsjællands Politi nemlig en anmeldelse fra en af beboerne i huset, som ligger på vejen Ved Furesøen. En ung pige var i bad, da hun kunne høre skabe og skuffer blive åbnet og lukket, og hun troede i første omgang, at det var au pair-pigen i huset, der rumsterede rundt. Men kort efter kom hun i tanke om, at au pair-pigen slet ikke var hjemme.

Kvinden gik ud fra badet, og her stod hun pludselig ansigt til ansigt med en indbrudstyv, der var iført mørk hue og mørkt tøj. Tyven flygtede med det samme fra stedet, men under sin flugt fra hjemmet røg han i den swimmingpool, som er på ejendommen.

I mellemtiden fik familien kontaktet politiet, som mødte op med både almindelige patruljer samt en hundepatrulje. Og det lykkedes den ene politihund at opspore tyven til Dronninggårds Allé.

Her fik hundeføreren øje på en mand længere fremme ad gaden. Da tyven følte sig opdaget, begyndte han at løbe og flygtede ind i skoven, hvor han forsøgte at gemme sig. Politihunden fik dog hurtigt opsnuset manden, og da hunden nåede frem til tyven, begyndte manden fra Litauen at slå og sparke hunden. Det resulterede dog kun i, at han selv blev bidt i arme og ben.

Manden blev kort efter anholdt, og han blev senere lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 27. september. Der var tale om en 23-årig mand fra Litauen, og da han blev anholdt havde han en mængde kontanter på sig.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret: 18. September 2017 13:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere