Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jeg vil gøre noget ved handelslivet

Af Luc de Visme, Morelgangen 8, 3460 Birkerød, KV17-kandidat for Lokallisten

I Frederiksborg Amts avis den 16. november råber Birkerød butikkerne og Hovedgadens ejerforening for at få alle parter til at investere i gågaden, ikke bare hjælp i form af parasoller eller penge til musik - men en langsigtet investering ved at ansætte en City management. Lokallisten forslog for 4 år siden oprettelsen af et bycenterudvalg, som har været aktiv.

Nu må der komme turbo, hvis man skal konkurrere med Farum, Hørsholm, der pusler med kæmpe investeringer i handelslivet. Mit svar er enkelt: Sæt kryds ved de kandidater, der er med på, at det drejer sig om at starte en proces, hvor alle er med og samtidig lægge penge på bordet til at føre denne proces og opnå resultater. Og husk, at vi først skal løse problemet i Birkerød, så vi kan være sikker på, at vi gøre det rigtige og først bagefter løse problemet andre steder i kommunen. I øvrigt er jeg ikke så begejstret med denne ide om med at lave en cykelsti midt i gågaden.

Jeg har personligt kæmpet fire år for at løse problemet og det gør jeg gerne igen, men så skal der virkelig ske noget. Få kandidaterne til at engagere sig personligt i denne sag og sæt kryds ved dem, der gør det.

Publiceret: 16. November 2017 15:09

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu