Vi kan ikke garantere, at sneen lægger sig så pænt, men hyggeligt er der uanset hvad i Raadvad. Foto: Torben Åndahl
Vi kan ikke garantere, at sneen lægger sig så pænt, men hyggeligt er der uanset hvad i Raadvad. Foto: Torben Åndahl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Julestemning i skoven: Kunst, håndværk og masser af jul i Raadvad denne weekend

Kom inden for i kunsthåndværkernes værksteder til Julemarked i Raadvad denne weekend

På Raadvad Gamle Knivfabrik inviterer kunstnerne og kunsthåndværkerne publikum inden for i deres værksteder lørdag den 2. og søndag den 3. december 2017.

Det er blevet en tradition i den første weekend i julemåneden og i den første weekend i juni, at invitere publikum inden for i Raadvads unikke verden af natur og kunst. Siden Kulturarvsstyrelsen i 1986 valgte at restaurere de fredede, gamle bygninger, er andelen af små selvstændige værksteder på stedet vokset

I de historiske og smukke omgivelser kan man i denne december-weekend spadsere fra værksted til værksted og opleve stemningen, og har samtidig mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk med sig hjem. Det sidste år er der kommet mange nye og spændende kunstnerne, kunsthåndværkere, og nu også beklædningsdesignere og en møbelsnedker, til - så det er en endnu større mangfoldighed af visuelle oplevelser man får med hjem i bagagen – Der er mere at se på og opleve.

Naturskolen deltager også i denne weekend med arrangementer specielt for børnene, og derudover vil kroen holde åbent med gløgg og alt hvad maven begærer.

Raadvads værksteder spænder nu, som altid, over et rigt register af kunst – fra keramik, tegning, installation, møbler og maleri over skulptur i granit, marmor, beton og bronze til tekstildesign, beklædning, puder, tørklæder, tæpper, duge og meget mere.

Det foregår i weekenden den 2 og 3. december - begge dage i tidsrummet fra klokken 11.00 til 17.00, naturskolen dog fra 11.00 – 14.00

Publiceret: 01. December 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis