Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kendt skolemand på det radikale hold

Radikale Venstre styrker holdet til KV17 med en kender på uddannelsesområdet

Politik Den tidligere rektor for Marie Kruses Skole og Gymnasium, Frank Edelmann Christensen, stiller op på de radikales liste til kommunalvalget.

“Uddannelse er svaret på fremtidens udfordringer. Derfor er uddannelse vores førsteprioritet. Og derfor er Radikale Venstre Danmarks uddannelsesparti – nationalt og lokalt.

Vi er derfor glade for, at Frank er med på holdet, og vi kan trække på Franks erfaringer på uddannelsesområdet”, siger kommunalbestyrelsesmedlem for Radikale Venstre i Rudersdal, Court Møller, i en pressemeddelelse.

Frank har i 25 år været rektor for Marie Kruses Skole og Gymnasium og har igennem dette en indgående indsigt i såvel SFO, grundskole - og gymnasieuddannelse.

“Det altid har ligget mig meget på sinde, at alles evner skal udvikles mest muligt. Der skal være plads og gives udfordringer til såvel de dygtigste elever, som de elever, der skal hjælpes lidt mere. Vi har et godt skolevæsen i Rudersdal, men det er vigtigt at være opmærksom på at verden forandrer sig. Derfor må vi løfte blikket, se nutidens udfordringer med kommende generationers øjne og satse massivt på uddannelse af børn og unge,” siger Frank Christensen.srj

Publiceret: 13. Juli 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!