Bluesmestre i duo

Europas stærkeste blues-guitarist og årets danske instrumentalist mødes i duo

De to garvede guitarister Hans Theesink og Knud Møller byder med deres blues-duo på en intens og medrivende musikalsk oplevelse på MantziusLive i Birkerød 15. marts.
Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som 'Årets danske instrumentalist' og Hans Theessink har - hele to gange - vundet den østrigske 'Amadeus Music Award' for bedste udgivelse i kategorien 'Jazz, World, Blues'. Hans Theessink er derudover kendt som en af Europas stærkeste blues-guitarister - med speciale i teknikker som Bottleneck og Fingerpicking og med en intens og medrivende vokal, der fik en anmelder til at beskrive sangeren som “...sidder han med fødderne i Mississippiflodens mudrede vande”.

Lækkerier på guitar

Til koncerten i Birkerød kan publikum forvente et repertoire med sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues roots genre, karakteriseret af Hans Theessinks dybe og varme baryton.
”Koncerten vil rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster – i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer. Hver for sig er de to guitarister kapaciteter i blues genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Der er ingen tvivl om, at hvis man er til gedigen, velspillet blues, så er man til Theesink og Møller. Det er veldrejet blues med garvede mestre,” siger kunstnerisk leder Mads Riishede i en pressemeddelelse.
Billetterne koster 150 kr. og kan købes på BilletBoxen.dk eller tlf. 70 25 16 25, hverdage ml. 9-16. srj

Publiceret 13 March 2017 08:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV