Søllerød Kunstforening holder kunstmarked

Til november er der kæmpe kunstmarked på Havarthigården med både etablerede og helt nye kunstnere

Af
Thomas Schiermacher

32 kunstnere og kunsthåndværkere og ikke mindre end 125 skoleelever fra Skovlyskolen viser i år deres værker fem på Markedet for kunst og kunsthåndværk, som Søllerød Kunstforening for 15. år i træk arrangerer på Havarthigården 4.-5. november.
Udstillingen, der fylder seks lokaler på gården, åbnes lørdag 4.november kl. 11 af borgmester Jens Ive, hvor foreningen også byder på en forfriskning.
Som noget nyt har foreningen taget kontakt til den nærliggende Skovlyskole, hvor man med store iver har taget imod ideen om at lade de yngste elever udstille en tegning hver. Tre lokale kunstnere, Ulla Leisner, Mette Wille og Lenie Tolstrup har været med i projektet og rådgivet eleverne med at svinge pen og pensel, og som nok en del i Kunstforeningens bestræbelser på at gøre den unge generation interesserede, vil Mette Wille igen i år på et lille værksted inspirere børn og unge til selv at udtrykke sig i billeder og farver.
Men ellers er markedet åbent for alle. Der er et lotteri, hvor gevinsten er et gavekort på 2.000 kr. til indkøb af kunst hos den udstiller, vinderen har stemt på. Spiseriet fra Gl. Holtegaard leverer en let frokostret samt øvrige forfriskninger i cafeen.

Publiceret 26 October 2017 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Rudersdal Avis
SENESTE TV