Julemarked igen i Birkerød

Hele 40 stande med tilbud vil være på plads søndag 3. december i den gamle Irma-butik i bymidten

Søndag den 3. december vil Birkerød bymidte ose af julestemning og vrimle med gode tilbud.
Birkerød Torvedage afholder julemarked i den gamle Irma-forretning kl. 10-18, butikkerne holder søndagsåbent og Birkerød Kunstforening afvikler sit traditionsrige julemarked i den gamle Præstegård. Og så er højdepunkt, juletræstændingen på Majpladsen kl. 15.30.
Og så kommer julemanden med godter til børnene.
Der er i år hele 40 stande på julemarkedet, der byder på et varieret udbud af fristelser. Vine, specialøl, lækkerier, julepynt og -dekorationer, buketter, pyntegrønt, glas, porcelæn, tøj, tasker, smykker med mere.
Der bliver også plads til at sætte sig ned og hygge sig med en forfriskning, idet spejderne fra DDS Birkerød sælger alkoholfri gløgg, æbleskiver, te, kaffe og saftevand for at tjene penge til et besøg hos en irsk spejdertrop til sommer.
To af standene finder man uden for butikken: Torveslagterens vogn med hjemmelavede delikatesser, og Ostevognen med et stort udvalg af danske og udenlandske oste.
“Markedet blev besøgt af over 5.000 mennesker sidste år, og der var en rigtig hyggelig julestemning. I nogle perioder var mylderet imidlertid så tæt, at vi i år åbner allerede kl. 10,” siger Jette Søvndahl fra Birkerød Torvedage i en pressemeddelelse.
jesl

Publiceret 17 November 2017 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Rudersdal Avis
SENESTE TV