Nissehistorie for de små børn på Mariehøj

“Ja ja nemlig” er en juleforestilling for hele familien på Kulturcenter Mariehøj. Den bliver vist søndag 10. december kl. 12.
Stykket er en sød nissehistorie skrevet af Thomas Winding, og er for børn mellem fire og otte år, og fortælles med den helt specielle magi, der kun er muligt med dukketeater. Stykkets handling beskrives på denne måde i en pressemeddelelse fra Kulturcenter Mariehøj:
“Der var en gang en mand og en kone. Med dem var der ingen ballade. Nej, ikke med de to. Men så skete der noget. De to var altid alene, selv om de boede i en storby, hvor der var masser af folk. Men de to gik for sig selv og kendte ikke et menneske. En dag frøs de om ørerne, og så købte de en tophue hver og skiftede navn fra Møller til Nissen. Og så kunne man pludselig se dem. Eller rettere man kunne se deres huer, og en dag vælger de sågar at flytte helt ud i skoven, hvor de føler sig rigtig godt hjemme, og de ender med at forvandle sig til et gammelt eventyr-nissehus, hvor det altid er jul indenfor i de små stuer.”

Publiceret 08 December 2017 17:00

SENESTE TV